最近湾仔新开左一间Burger店【N+ Burger】🍔餐厅以绿色为主题,颜色鲜明💚楼高两层,湾仔地铁站行过去好容易就揾到👍🏻餐厅里面既环境舒适简约,好适合同朋友聚餐!N+ Burger现时喺澳洲拥有自家牧场饲养牛牛🐮~餐厅提供100%全天然优质安格斯牛肉汉堡、酸种面包,同埋自家制新鲜酱汁🥰汉堡控要去试下喇🤭❥ N+ Classics with Bacon $85Burger选用左外脆内松软既酸种面包🥯里面夹住4oz安格斯牛,牛肉味浓,多汁嫩滑!另外仲有好丰富既材料,包括大大块白洋葱圈、蕃茄片、青瓜等等~食落好新鲜爽脆!有种清新解腻既感觉🥗酱汁方面,可以拣蒜蓉酱、千岛酱或者原味,我拣左千岛酱,酸酸甜甜,同burger味道好夹🥰❥ N+ Limited Japanese Mustard $95呢款Burger用左日式芥末酱💚有轻微既辣度,爽口又有风味!中间夹住4oz安格斯牛腩肉,肉嫩松化,连埋块半溶既芝士一齐食,超好味🤤配料仲有青瓜丝、蕃茄片、生菜丝等等,口感丰富!❥ Crispy Fries $30❥ Wedge Cut $30小食方面叫左薯条同薯角!薯条同薯角都系新鲜炸起热辣辣🔥薯条
最近湾仔新开左一间Burger店【N+ Burger】🍔
餐厅以绿色为主题,颜色鲜明💚
楼高两层,湾仔地铁站行过去好容易就揾到👍🏻
餐厅里面既环境舒适简约,好适合同朋友聚餐!

❥ N+ Classics with Bacon $85
Burger选用左外脆内松软既酸种面包🥯
里面夹住4oz安格斯牛,牛肉味浓,多汁嫩滑!

呢款Burger用左日式芥末酱💚
有轻微既辣度,爽口又有风味!
配料仲有青瓜丝、蕃茄片、生菜丝等等,口感丰富!

❥ Crispy Fries $30
❥ Wedge Cut $30
小食方面叫左薯条同薯角!
薯条同薯角都系新鲜炸起热辣辣🔥
薯条系外脆内软既粗薯条,薯角内里绵密,点埋附上既蜜糖芥末酱、茄汁同辣粉,更加滋味😋

❥ N+ Sparkling Lemonade $36
Lemonade好清新解腻,气泡感十足,爽呀🥤
2023-01-12