经过长沙湾,见到一个特色波希米亚嘅餐厅,就即刻吸引左我入去😍一入门口,已经有个好靓既打咭位,而且座位都阔落,overall餐厅感觉几舒服,一班人尼就最正了。。三重特浓芝士火㶽 (HK$188)系餐厅其中一个厨师推介,冻冻地嘅天气食呢个最适合👍🏻里面有猪肉、虾、薯菜&面包,猪肉好淋身,口感有少少似猪手,而芝士好香,点起嚟味道都几creamy。。白酒百里香醉香牛油澳洲新鲜蓝青口配蒜香包 (HK$158)青口完全充满哂白酒&牛油味,而且一D都唔油腻,而旁边既蒜蓉包真系不得了😍唔单止脆口,而且蒜味好够,浸落青口既汁裹面食更加正。。香浓蟹膏新鲜手卷意大利面配香焗明太子手拆蟹肉 (HK$218)系每日限量供应,而系餐厅highly recommend第一次食手卷意面,口感好特别🙈感觉似厚身既义大利云吞皮卷成,食落几有咬牙,而且意粉几挂汁。最欣赏系上面装满蟹肉嘅蟹壳,上面有层薄薄嘅芝士铺住一齐焗,芝士完全深入蟹肉,芝士味道微甜,而蟹肉就充满鲜味。回头指数: ⭐️⭐️⭐️食物质素: 🌮🌮🌮服务质素: ☺️☺️☺️消费指数: 💰💰💰(TTL $620.4,人均消费$310.2)环境质素: ☘️☘️☘️* Boholic

。三重特浓芝士火㶽 (HK$188)
系餐厅其中一个厨师推介,冻冻地嘅天气食呢个最适合👍🏻
三重特浓芝士火㶽

白酒百里香醉香牛油澳洲新鲜蓝青口配蒜香包

系每日限量供应,而系餐厅highly recommend
香浓蟹膏新鲜手卷意大利面配香焗明太子手拆蟹肉
香浓蟹膏新鲜手卷意大利面配香焗明太子手拆蟹肉

回头指数: ⭐️⭐️⭐️
食物质素: 🌮🌮🌮
服务质素: ☺️☺️☺️
环境质素: ☘️☘️☘️

* Boholic (长沙湾)
长沙湾福华街561号君凯豪庭地舖及1楼

同类餐厅 #cocofood_西餐
同区餐厅 #cocofood_长沙湾
如果你钟意我既分享,按右上角🔔,就可以睇到我所有既update
三重特浓芝士火㶽