2023-09-17
牛大人旗下新品牌爆爆锅主打一人一锅☺️安格斯牛小排套餐 ($158)爆炒樱花虾鲜锅 (+$12)呢个锅嘅基底有虾干、虾米、蚬、洋葱等配料☺️先有店员帮忙爆炒炒出香味,再加汤开锅😍炒嘅时候会散发出阵阵香气,好吸引🤤主食:安格斯牛小排牛小排摆盘好靓😍Total有6卷,摊出嚟之后有12片,份量都唔少☺️而且牛味重,肉质爽口弹牙🤤综合海鲜拼盘套餐 ($148)爆炒烧酒乌鸡锅 (+$20)呢个锅系呢到嘅signature,基底有乌鸡、枸杞、姜及一些药材材料☺️店员会帮忙加烧酒爆炒,最signature嘅一点就系炒嘅时候会喷火,非常吸睛🤩而且乌鸡汤底鲜甜,有小小住家汤嘅感觉👍🏻主食:综合海鲜拼盘另外每个餐都会附送一篮配菜,配料有芋头、响铃卷、芋心丸、蚬、蕃茄、虾枣、蔬菜等☺️怀念盐酥鸡 (+$22)盐酥鸡炸得酥脆香口,鸡肉肉质唔会干柴柴☺️麻辣鸭血 ($32)麻辣鸭血好Q弹滑溜😍件件都好大件🥰如果再辣多少少就prefect🤤夜市炸鱿鱼 (+$28)鱿鱼炸得几爽口弹牙,炸粉唔会好厚☺️招牌麻油炸蛋 ($15)好香麻油味😍浸落汤到索埋汤汁一齐食,简直双重享受🥰黑糖虎纹鲜奶 (+$14)黑糖同鲜奶嘅比例调较得几好,唔
安格斯牛小排套餐 ($158)
爆炒樱花虾鲜锅 (+$12)
主食:安格斯牛小排
综合海鲜拼盘套餐 ($148)
爆炒烧酒乌鸡锅 (+$20)
主食:综合海鲜拼盘
怀念盐酥鸡 (+$22)
盐酥鸡炸得酥脆香口,鸡肉肉质唔会干柴柴☺️
麻辣鸭血 ($32)
夜市炸鱿鱼 (+$28)
鱿鱼炸得几爽口弹牙,炸粉唔会好厚☺️
招牌麻油炸蛋 ($15)
好香麻油味😍浸落汤到索埋汤汁一齐食,简直双重享受🥰
黑糖虎纹鲜奶 (+$14)
黑糖同鲜奶嘅比例调较得几好,唔会太甜☺️珍珠好有咬口🥰
真心橙意翡翠 (+$14)
清新解腻