2023-06-19 1028 浏览
首先咩都唔讲只口水鸡系咪好靓仔先😎除左朕嘅摄影技术高超之外只口水鸡都真系摆得几靓😂呢间野当年读U其实都系食过一两次咁大把老实讲佢其他野真系一般般尤其上海菜𠮶啲真系唔多正宗但反而整只口水鸡出嚟又几好食🐓佢系浸到鸡皮同肉中间会有一层啫喱𠮶款嚟然后入口个鸡系嫩滑唔韧但又有鸡鲜味🐥个辣油够香有层次又唔会太辣都几得我心个饭仲要系菜饭嚟送吓送吓唔经唔觉就食晒😃👍🏼肥仔指数:🐒🐒🐒🐵/5🐒满分 #foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔觅食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #食家 #食评 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #口水鸡 #川菜 #四川菜 #salivachicken #chinesecuisine #菜饭 #西环 #chickenlover #黄色经济圈 #鸡全部都系鸡
首先咩都唔讲
只口水鸡系咪好靓仔先😎