入去石澳情人桥影相📸️,影完就揾间餐厅食晚饭,餐厅装修几靓👍🏻服务态度又唔错。————————————♥————————————- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ♥️ Spaghetti Carbonara $148依个意粉好好味🍝酱汁Creamy,芝士味浓郁,每一条意粉都挂满酱汁,推介👍🏻👍🏻!♥️ Seafood Risotto $198上枱造型唔错👍🏻有只大虾系中间,,意大利饭硬质适中,带有少少酸味,令整个意大利饭更开胃。♥️ Parma Ham Pizza 🍕 $168巴马火腿份量充足,咸香可口,饼底薄脆。♥️ Four Cheese Pizza 🍕 $148好香芝士味🧀️上面有四种不同既芝士,层次好丰富,两款pizza更推荐依款。♥️ Deep Frled Chicken Wings $88 Add cheese $20店员推介我地加芝士,原来系芝士酱,鸡翼好入味。♥️ Fish & Chips $128炸鱼外皮酥脆,蘸上塔塔酱,味道唔错。♥️ Vanilla Milkshakes $

————————————♥————————————

♥️ Spaghetti Carbonara $148

♥️ Seafood Risotto $198

♥️ Parma Ham Pizza 🍕 $168
巴马火腿份量充足,咸香可口,饼底薄脆。

♥️ Four Cheese Pizza 🍕 $148

Add cheese $20
店员推介我地加芝士,原来系芝士酱,鸡翼好入味。

♥️ Fish & Chips $128
炸鱼外皮酥脆,蘸上塔塔酱,味道唔错。

♥️ Vanilla Milkshakes $42
♥️ Strawberry Milkshakes $48
♥️ Caramel Milkshakes $42
♥️ Chocolate Milkshakes $42
经店员介绍奶昔好饮,我地一枱十个人都叫左😆,奶昔果然好饮,口感细滑,味道唔会好甜,最推介士多啤梨🍓同朱古力🍫。

————————————♥————————————