今次收工同3位同事一齐去兰桂芳打算揾一间酒吧饮返一两杯吹下水,系楼下就已经留意到有个牌系度,上到去见环境都几新潮,就决定入去试吓。———————————————🌟Corpse Reviver No. 2 $108个人认为呢杯Cocktail系最好饮,底系用Dry Gin,仲加有Cointreau同柠檬,令到成个味饮落酸酸地都好清新。.🌟Snowball $88呢杯味道超易入口,lemonade个味唔会太出,主调都系advocaat为主,所以会比较有蛋味同Creamy嘅感觉,最适合怕苦嘅女仔。.🌟Blue Hawaii $138呢杯虽然眼见系蓝色,但打咗下灯就变成绿色。酒以Rum做底,加有Blue Curacao、Coconut Milk and pineapple,椰奶味其实都出既,但呢杯酒精浓度感觉相对比较高,所以苦味都会重少少。不过上面都有唔同嘅装饰,打卡一流👍🏻.🌟Whisky Sour $138呢杯个人认为酸味唔系好出,反而Whisky本身果种苦味比较重,虽然有落糖浆但都难掩Whisky嘅苦。不过呢杯Cocktail都超适合影相,面层仲有蛋白奶泡奶花。.🔸整体评价🔸场内都有多种

———————————————
🌟Corpse Reviver No. 2 $108
🌟Snowball $88
🌟Blue Hawaii $138
🌟Whisky Sour $138
🔸整体评价🔸
场内都有多种设施,有连电子计分版嘅Beer Pong、DJ位、Slip Cup嘅台,仲有间包厢房大家可以打电话去预约。