夏天热辣辣唔知点解特别唔想食粉面饭,呢个时候唔知点解就会喺脑海浮现热狗同汉堡包呢个选择,不过大埔就冇咩出名、特色又唔错汉堡,反而有特色热狗作为街坊紧系要支持下良心小店,于是同妹妹打电话叫外卖自取环境|因为呢度只限外卖不设堂食,唔想热住晒住等就记得打过去落单先,5-10分钟后落街拎就差唔多啦我一落到去即有唔使等正﹗【黑啤肉酱】$44叫咗呢个【黑啤肉酱】口味嘅热狗,材料用咗「特制猪肉酱、白车打、橙车打、宝伐朗、蜜糖芥末酱」,起初真系好怕好重啤酒味好苦之类,点之个味又几讨好一啲都唔奇怪仲几好味﹗﹗估佢唔到﹗佢嘅肉酱唔会太咸或者死咸,反而猪肉味同黒啤沟埋个味道好丰富,淡淡嘅甘味再加香浓嘅肉酱﹗而且肉酱好多﹗肉碎又唔会韧,开胃又惹味﹗叫我再食多次都会,小编觉得有惊喜【香辣手撕鸡 Spicy Mexican】 $44另外因为有时会尽量少食牛肉,所以另一个叫咗【香辣手撕鸡Spicy Mexican】,用料包括新奥良鸡丝、蕃茄、洋葱、青葱、炸蒜、香草白汁、特制辣汁,冇谂过卖相会咁吸引﹗而且一啲都唔HEA,又有鸡丝又有劲多蔬菜配料,无论系口感、味道都有好多重嘅享受又有爽口嘅洋葱、酸酸甜甜嘅蕃茄埋酱汁,配
,不过大埔就冇咩出名、特色又唔错汉堡,反而有特色热狗
作为街坊紧系要支持下良心小店,于是同妹妹打电话叫外卖自取

我一落到去即有唔使等
正﹗

【黑啤肉酱】$44

黑啤肉酱

【香辣手撕鸡 Spicy Mexican】 $44
又有爽口嘅洋葱、酸酸甜甜嘅蕃茄埋酱汁,配落到手撕鸡到真系好夹﹗
辣味手撕鸡
黑啤肉酱