2024-03-22
今日同大家介绍俾呢一间餐厅位于观塘同牛头角交界,邻近多幢写字楼,系唔错嘅午餐选择。餐厅主要提供我Allday Breakfast 或者其他西式餐点。今次我哋去嘅时候咁啱系午餐时间,餐厅亦有提供lunch set价钱由100至200。慢煮红酒牛肋条配薯蓉$158慢煮嘅红酒牛肋条煮到好谂身,薯蓉打到滑身,另外亦有红酒汁淋喺面头。蟹肉蟹籽南瓜意大利饭/椰菜花饭$138呢个蟹肉蟹籽南瓜饭可以选择意大利饭或者椰菜花饭,蟹籽份量都几多,不过蟹肉就相对较少。意大利饭嘅饭质软硬适中,如果有特别嘅要求可以另外再喺落单嘅时候备注。餐厅嘅午餐时段可以选择以优惠嘅价钱加是日甜品餐汤饮品等等,如果唔想另外加钱就可以选择英国茶或者咖啡。📍Bischofia by Mood (观塘)观塘鸿图道19号富登中心地下1号舖
慢煮红酒牛肋条配薯蓉$158
蟹肉蟹籽南瓜意大利饭/椰菜花饭$138
📍Bischofia by Mood (观塘)
观塘鸿图道19号富登中心地下1号舖