2021-07-16 5280 浏览
基本上lunch揾到一间抵食又好味嘅,呢间观塘楼上cafe系一定要食。好耐之前我已经写过呢间,好食到要再写update下先。又有新嘢啦,正,乜都好想食,拣唔到!呢间cafe胜在男女顾客唔会差好远,虽然花做主题,重点系嘢食好味。Cappuccino ,配餐另加19元,同事话又靓又好饮。Lemonade soda ,半价23元,同事话靓得嚟唔会假味,饮落好舒服。我点咗呢个蟹肉all day,98元,上碟个下蛋好热,蛋又滑又够味,搞到自己觉得好似好耐无食过好嘅炒蛋(系事实)。蟹肉酸种包俾你感觉好丰富,每啖蟹肉唔系hea你,搽满整片,包亦烘过。沙律有士多啤梨唔会怪,佢嘅沙律汁又夹到。薯蓉系一贯系有质素,唔驶讲。呢点必须要赞,醒且嘅店员好重要,一早点定甜品同要求,全部都做到,重点系柚子芝士28元,好好食,柚子唔会抢flow,两者平衡到,细细件,每人一啖仔就够(个餐真系好饱)。Cafe用简单线挂上唔同嘅相,一啲令人感触嘅相片。好少cafe令我俾全高分,呢间系要,cafe仲要做到无油烟带走。

又有新嘢啦,正,乜都好想食,拣唔到!

Cappuccino ,配餐另加19元,同事话又靓又好饮。

沙律有士多啤梨唔会怪,佢嘅沙律汁又夹到。

薯蓉系一贯系有质素,唔驶讲。

Cafe用简单线挂上唔同嘅相,一啲令人感触嘅相片。