2024-02-11
食Burger最紧要包要烘底&肉够juicy同足料。经过铜锣湾,发现呢间卧虎藏龙既Burger铺。餐厅设计有少少似系古堡既感觉,餐牌有好几款burger选择,可以因应自己份量要求尼拣Original, Combo & Tasting。。古代汉堡 Cauldron Burger - Original (HK$119)Burger size都几大,同平时嘅汉堡包相近,但佢有有特色系溶溶嘅芝士面有阿根廷青汁,味道酸酸地、好开胃 。面包都有烘底,仲搽满左牛油& 蛋黄酱,所以食起嚟都几香脆,而且overall都几juicy,牛肉都几够牛味😍果然唔错,值得试试。。超芝士汉堡 Exotica Cheesy Burger - Combo (HK$149)面包都系有烘底,仲搽满左牛油& 蛋黄酱,所以食起嚟一样香脆。有两款芝士系牛肉面,溶溶地既状态不得了😍而且好香好滑。而旁边系幼身嘅薯条,足够嘅盐味,食起嚟都好爽脆。回头指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️食物质素: 🌮🌮🌮🌮服务质素: ☺️☺️☺️消费指数: 💰💰(TTL $294.8,人均消费$147.4)环境质素: ☘️☘️☘️* Exotica Gelatea (铜锣湾)铜锣湾霎
食Burger最紧要包要烘底&肉够juicy同足料。
回头指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️
食物质素: 🌮🌮🌮🌮
服务质素: ☺️☺️☺️
环境质素: ☘️☘️☘️
* Exotica Gelatea (铜锣湾)
铜锣湾霎东街49号地舖
同类餐厅 #cocofood_西餐
同区餐厅 #cocofood_铜锣湾
如果你钟意我既分享,按右上角🔔,就可以睇到我所有既update