1️⃣【主食、饮品(6选2)1+1自由搭两件套】 $49今次叫左店内招牌红碗豌杂面!份量大兜😉真系有好多酱汁+肉酱!唔会出现酱汁唔够既情况!辣度今次拣左微辣!唔食得辣既大家都可以试吓!有种食紧薯蓉麻酱面既感觉😆😆2️⃣【脆皮半只鸡+酸辣粉(两件套)】 $39酸辣粉大推!嗜辣者大爱😙微辣都已经好够味了😍脆皮半只鸡咬落都好juicy😈好惹味!3️⃣【 葱油拌面+鸡排+饮品(三件套)】 $36拌面葱油味啱啱好!唔会好咸但又够味~😎【套餐+$2换购琥珀冰粉】冰粉有惊喜!食完会觉得好fresh🤩推荐大家一定要点!解腻一流💯【套餐+$4 换购白玉厚椰乳】椰奶味超级重!劲似某只牌子既椰奶🤣🙈嘢饮冇得拣糖度但系唔会好甜!值得一试😝4️⃣【香嫩牛肉串(3串)】 $19牛肉串好抵!出边串烧店一串都差唔多呢个价钱了🫨辣度方面可拣辣同唔辣 孜然味重😙温馨提醒🔔:免收加一➕1️⃣服务费!推荐大家拣套餐优惠!可以用好抵既价钱试到更多嘢食啊✨✨📍遇见小面红磡黄埔天地奇妙坊(第1期)地下G9号舖荃湾杨屋道1号荃新天地地下G30, G32 & G36号舖
1️⃣【主食、饮品(6选2)1+1自由搭两件套】 $49

2️⃣【脆皮半只鸡+酸辣粉(两件套)】 $39