2020-06-21 374 浏览
之前都有讲过我定期都会食下素排下毒咁,今次听咗素食者朋友推介去咗一间素食私房菜,结果十分惊喜同好食,所以特登写下感受推介下先~。因为佢晚市系晚晚转菜单,所以我太仔细描写我食咗咩都无咩大意思,因为你地去果日同我食啲嘢都唔会一样,但重点要讲返佢套餐系先上前菜,已经好精细同多款式,再上沙律,汤,炸物,主菜,甜品等等,一餐食到劲多嘢,全部都系有谂头嘅配搭,唔系行货,仲要好好食,够晒满足,钟意素食嘅朋友一定会满意!记得佢哋晚市只做预订,所以要打去Book先呀。套餐$275免收加一,全部材料新鲜加fusion有创意,我果日最钟意嘅食物有前菜嘅韩式烤粟米,佢系有小小辣再配咗芝士烤,我真系第一次食到粟米可以咁整,大爱~之后黑松露芝士炸薯球一听就知会好好食,事实真系香味十足又脆口,好好味!同时要大赞个主食,我一向唔太喜爱荞麦面,因为我次次都觉得捞完都系无味,唔知食乜咁。。。但佢系我食过最有味道嘅荞麦面,恰到好处,配埋蒟蒻好有口感,一流呀!

• 黑松露芝士炸薯球