2022-06-14
打破传统素食,将素食融入在新时尚美食☺️极力打造无蛋奶素新派素食品🌱🌱已经第三次去素年食晚餐了,每一次去食都会叫佢哋嘅不可能汉堡包,我发现三次食都有不同,就系佢地嘅纯素车打芝士,相信佢地不断改善及研究素食配方,一次比一次做得更更迫真👍🏻👍🏻 系一间好细心同用心嘅一间餐厅,希望素年可以创造更新嘅菜式😋😋⭐️ 不可能汉堡包无论系外观定味道,都做得好出色👍🏻外脆内软嘅面包,配上用植物肉制作嘅汉堡扒,食落去又唔会太干,再加上纯素车打芝士,洋葱&意大利黑醋,令到成个纯素汉堡包有独特嘅风味😊再加上配菜系番薯条,代替咗传统嘅薯条,有丰富嘅纤维、维他命C同埋钙质,健康又好食🤤💰$128⭐️日式咖喱猪扒意大利饭炸到外脆内Juice嘅新猪肉吉列猪扒,而猪扒上面会放上几片苹果,而每一粒米饭都有满满的日式咖喱嘅味道,甜甜地又唔会好辣,意大利饭会连埋芦笋、鸡髀菇同车厘茄一齐煮,所以食落去会令到成个饭都特别开胃又唔会太腻👍🏻🍚💰$108
不可能汉堡包
⭐️ 不可能汉堡包