细细个嘅时候,对汉堡包嘅印象就只得M记同BK 嘅汉堡🍔,方便又快捷,简简单单又一餐😋🤤;大个之后,多左好多聚会,发现汉堡包系香港大部分餐厅都会出现嘅菜式,而每一间餐厅嘅汉堡包都有独特嘅做法,款式都唔少架!🤤呢排汉堡包专门店越开越多,想追求更高境界又钟意食汉堡包🍔嘅朋友,不妨可以去专门店到食🥳前几日去左朋友屋企到帮手汁屋,而佢屋企附近有间专门食Burger嘅小店,见到个店名都几特别,于是就支持一下小店,试一试佢哋嘅汉堡🍔😋我就叫左一个至尊汉堡加$33要个套餐,加多一个生酮双重朱古力蛋糕卷🍥🍰好满足🥰⭐️至尊汉堡(洋葱圈+Zero)💰$112 + $33又厚又足料嘅至尊汉堡,外脆内软嘅面包🥯,第一层系煎荷包蛋🍳,然后有一块烟肉🥓,再夹两块超多汁有牛味嘅牛肉汉堡扒🥩🍔,两块汉堡扒都有香浓嘅芝士🧀,最后系洋葱、蕃茄同生菜🧅🍅🥬,净系望到个汉堡就已经觉得好开心,成个汉堡嘅灵魂就系在于佢哋嘅芝士,同埋汉堡扒嘅肉汁😋😋加💰$33就可以有汽水🥤同埋洋葱圈,洋葱圈香脆爽口,味道又唔会太咸😎再配上佢哋嘅蜜糖芥末酱,可以再战👍🏻除咗洋葱圈之外,仲有得选择番薯条、一口芝士或韩式鸡粒😚⭐️生酮双重朱古力蛋糕卷🍥🍰

至尊汉堡(洋葱圈+Zero)

⭐️至尊汉堡(洋葱圈+Zero)💰$112 + $33
生酮双重朱古力蛋糕卷

⭐️生酮双重朱古力蛋糕卷🍥🍰 💰$42
一见到生酮呢两个字,就即刻叫黎试一试😎中间系香浓嘅朱古力忌廉,又唔会太甜😌再加上香软嘅蛋糕🍰成个蛋糕食落去都唔会太腻!可以做饭后甜品🧁
至尊汉堡(洋葱圈+Zero)
生酮双重朱古力蛋糕卷
  • 至尊汉堡