餐厅: JW咖啡室
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: JW咖啡室
资讯:

作为牛肉控嘅你,又点可以错过和牛主题嘅自助餐😋今个11月,JW Marriott Hotel JW 咖啡室 Dinner Buffet推出,以和牛做主题嘅自助餐,作为牛肉控嘅我一于要试一试😋😋JW 咖啡室提供左多款和牛菜式,如烤和牛肉眼扒、香煎和牛西冷扒、慢炖和牛颊、蒜香和牛卷,而且仲可以选择传统日式 shabu shabu 和牛涮涮锅及和牛寿喜烧,配搭自己最喜欢的食材。五成熟厚切嘅和牛你又食过未啊😂😂🥩将平时酒店食开嘅西冷同埋和牛相比真系冇得比😋佢会有明显嘅分别😋除咗和牛之外,咖啡室都提供咗好多冷盘海鲜,有波士顿龙虾、有海虾、有蟹、有青口等,如果有埋生蚝咁就更加好啦,佢哋嘅波士顿龙虾真系好大只又有肉😋 冻虾都系非一般,佢哋嘅冻虾都好大只好肥美,爽口又鲜甜❤️而熟食𠮶方面,花胶、海参、鲍鱼、北京片皮鸭等等都系任食😋而且味道都唔差架!媲美得上出面嘅茶楼👍🏻仲有三款汤比大家选择,有西式都有中式,有炖猪展汤及忌廉甘笋汤,味道都唔错㗎😋最开心就系见到甜品Area❤️有多款甜品俾大家选择,最令我深刻嘅就系佢哋嘅豆腐花真系好滑,我比较唔钟意黄糖,所以我连埋芝麻糊一齐食,味道同甜度啱啱好👍🏻

• 片皮鸭
  • 花胶