餐厅: 隨心
资讯:

2020-04-25 105 浏览
【鲗鱼涌亲民星马菜😍】。♦️相宜价钱,配上高质菜式,就系我今日想介绍嘅一间🇸🇬🇲🇾菜 — 随心。🥣新加坡肉骨茶 $98 - 原来马拉版系药材味,而新加坡版系胡椒味,唔系佢餐牌介绍我真系唔知🤔咁我系钟意胡椒味嘅😛侍应姐姐仲好好人会帮你分,大大窝有三大旧猪骨,味道正宗,无味精感,性价比不俗👍🏻。🍜海南鸡喇沙 $80 - 喇沙主要系个汤分高下,而呢间个汤系算出色🤓椰香味极重,微辣(唔系澳门果个)😎绝对开胃~海南鸡味道同份量都系中上水平,值得一试~。🐥麦片鸡 $78 - 呢个够特别真系第一次见🙉佢系炸鸡得嚟外面用麦片去铺,成件事系咸咸甜甜香香脆脆咁,够晒特别,仲要好食😆。🍳黑萝卜糕 $48 - 其实啫系XO酱萝卜糕,但做到不愠不火,调味适中,中间仲有鸡蛋咁,不错不错👍🏻。♦️总结返我觉得佢系一间性价比唔错,味道中上,服务又好嘅🇸🇬🇲🇾菜好选择,附近住嘅或者返工嘅快啲去试下!!
【鲗鱼涌亲民星马菜😍】

• 海南鸡喇沙