🍔红磡近黄埔区12月新开张嘅汉堡包小店,见到好多朋友赞不绝口,我都特登入去食吓,真系世界级!。🍔皇牌鹅肝汉堡 $108 - 性价比极高❤️❤️一般你去食鹅肝汉堡都要$140起跳仲要得细细块,而佢系成块猪扒咁厚鹅肝😂😂入口即融极香,而块牛肉汉堡扒都系十分juicy,唔怪得真系皇牌,绝对系必试之选!!。🍔黄金汉堡 $58 - 牛肉汉堡配自家制金沙咸蛋黄酱💛个咸蛋黄酱比起出面嘅无咁重口味,啱啲唔钟意食太咸嘅朋友,而佢系好多脆粒😚增加咗成个burger嘅口感,加上本身好juicy嘅汉堡扒,CP 值同样十分高!。🍽唐扬鱿鱼配秘制香草茄汁 $38 - 炸到外脆内软,而个自制酱汁好开胃,性价比一流~。🍽炸水牛芝士 $38 - 水牛芝士咸香味十足,炸到金金黄黄好香口,芝士控必选!。📷除咗食物高质,店外仲有一块打卡版比大家画嘢同立食,好食之余又影到靓相,诚意推介大家一试,一定食过翻寻味👍🏻

• 皇牌鹅肝汉堡