餐厅: 普慶餐廳
资讯:

今日去咗逸东酒店嘅普庆餐厅食晚市自助餐🍽️用餐时间3小时~6pm至9pm座位尚算宽敞,环境光猛,精精神神!我俩早咗到,未够钟就先行咗自助圈一round~未食先兴奋🫨🫨🫨-自助区都几多选择。当日平日去都唔算多人,所以连最受欢迎嘅海鲜区都不用排队~-对蚝🦪🦪为之疯狂嘅我觉得当日嘅蚝比较啖味啲~当日嘅海鲜嚟讲系虾🍤最为出色!-比较有特色嘅系,每两人有一张木牌仔,俾你将木牌仔掉入港式海鲜档入面嘅篮仔,拣相应嘅即烧/蒸是日精选海鲜🥢整好就会有🕺🏼依据木牌上嘅枱号送餐俾你添~-甜品选择好多!!必推即煎pancake!! So yummm🤤--〔食饱治愈系w〕
今日去咗逸东酒店嘅普庆餐厅食晚市自助餐🍽️
用餐时间3小时~6pm至9pm
座位尚算宽敞,环境光猛,精精神神!
我俩早咗到,未够钟就先行咗自助圈一round~
未食先兴奋🫨🫨🫨
〔食饱治愈系w〕