2023-04-30
🍁🌾【 𝗚𝗥𝗜𝗡𝗗 𝗦𝗜𝗭𝗘 】☕️🍂⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄今日约咗fd叙旧,拣咗位于旺角嘅Grind Size,睇相好似唔错,系女仔倾偈食嘢嘅好地方。环境犹如闹市中嘅僻静绿洲🌿🌾🐿坐喺度食嘢好写意🫶🏻⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄🍗香辣鸡翼配红腐乳蛋黄酱🐣($88)鸡翼味道又香又辣,炸得比较干身,点腐乳蛋黄酱就刚刚好。🍝四川麻辣奶油凤尾虾意粉🌶($128)四川麻辣配意粉嘅组合非常新颖,估唔到食落又出奇地夹!酱汁Creamy之余,亦有好多弹牙虾肉,份量极多,性价比高。🧇咸又唔咸蛋黄吉士•甜又唔甜比利时窝夫🥞($98)呢个甜品真系不得了,咸蛋黄配吉士酱嘅组合我劲钟意,咸咸甜甜,配上口感实净嘅窝夫,都几饱肚。⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄⋄📍地址:旺角通菜街10号地舖⋄⋄#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相机食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #
🐿坐喺度食嘢好写意🫶🏻
🍗香辣鸡翼配红腐乳蛋黄酱🐣($88)
鸡翼味道又香又辣,炸得比较干身,点腐乳蛋黄酱就刚刚好。
📍地址:旺角通菜街10号地舖
⋄
#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相机食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅游 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #ccrreami旺角 #grindsize #grindsizehk @grindsize