2020-03-24
记得呢间野啱啱开𠮶阵啲人系特登走入黎马鞍山食 仲要长期排紧队🤣好耐之前有食过觉得唔错~٩( 'ω' )و 见到而家平日系有tea set就去试试佢~(๑˃̵ᴗ˂̵) .个名系tea set但系份量绝对唔系🤣佢系可以俾你喺饮品,主食同埋甜品之中每样拣一种~ 够晒饱🤰🏻———————————————.💭 卷蛋蛋糕🍵🧁真心觉得呢度嘅甜品先系主菜同埋劲大份😍本身系一个超级钟意食卷蛋蛋糕嘅人😛呢度嘅蛋糕都几松软~(〃ω〃).重点系佢pat酱!食落去系开心果味✨原本以为会系同抹茶味嘅卷蛋唔夹点知又唔错😚佢中间啲cream系会有啲啲红豆咁· .💭 小仓抹茶窝夫🍵🐷食咗一啖之后就话食完会好饱🤣作为甜品份窝夫系算多~首先一嚟就觉得佢个卖相好靓✨同埋暖暖地嘅窝夫配雪糕食系一个冇得输嘅组合🥰.💭碳烧鸡便当🐔&关西牛肉便当🐮.因为系下午茶嘅关系所以佢份量会比较少 但系其实如果有埋甜品嘅话觉得可以唔好食晒啲饭🍚留肚食甜品🤣.上次黎食系食炸猪扒但系今次就咁啱冇晒🥺觉得𠮶个好食啲🥱呢两个饭就冇咩特别~
———————————————
💭 卷蛋蛋糕🍵🧁
💭 小仓抹茶窝夫🍵
💭碳烧鸡便当🐔&关西牛肉便当🐮.