召唤喜爱蕃茄嘅你地📣今日难得黎到e-max等睇戏,见仲有时间就系附近食个lunch先!呢到好方便系自助式嘅,只要落完单等牌仔响就可以出去取餐啦😋· 🍅镇店蕃茄汤粉 (HKD 68)汤底拣左香辣汤配公仔面,可以自由选择辣度,我地拣左微辣。呢碗公仔面真系超大碗呀😍食落有好香甜嘅蕃茄味呀!仲见到一大粒蕃茄系汤底到👏🏻总共仲有7-8样𩠌,例如有牛腩同烟鸭胸片。好饱好抵食!·🍅厚切餐肉肠仔螺丝粉 (HKD 56)今次特登拣左个双重芝士汤底,太吸引了🤩芝士份量真系好多,拉丝拉到只手伸直哂都拉唔断😂块餐肉真系厚到不得了!!肠仔都有煎过,好香👏🏻蕃茄味汤底真系好浓郁!·🍟炸薯条 - 芝士味(HKD 18)薯条份量都好多😍够粗身而且外脆内软,最正系薯条够咸味!最怕食到无味嘅薯条,芝士酱都够咸香,好正🤩📍 蕃满门地址:九龙湾展贸径1号E-Max 国际展贸中心2楼12号铺

呢到好方便系自助式嘅,只要落完单等牌仔响就可以出去取餐啦😋

· 🍅镇店蕃茄汤粉 (HKD 68)
镇店蕃茄汤粉

·🍅厚切餐肉肠仔螺丝粉 (HKD 56)
厚切餐肉肠仔螺丝粉

·🍟炸薯条 - 芝士味(HKD 18)
炸薯条

📍 蕃满门