朋友极力推荐,带咗我过嚟食呢间中西合璧嘅海鲜晚餐,都真系非常惊喜😯一壶新鲜热辣辣嘅泡茶作为晚餐嘅开端,确实不错👍🏼啱晒最钟意饮中式茶嘅我💕·🦞芝士烟肉焗龙虾仔伊面 (HKD 128)唔知有冇人同我一样,去饮嘅时候都钟意食芝士焗龙虾伊面🤣呢度嘅龙虾伊面芝士味唔会太咸,龙虾仲啖啖肉,而且好易起到肉,唔使担心食到好狼狈👍🏼·🦐蒜蓉蒸中虾 (HKD 68)虾肉非常新鲜,肉质弹牙!香蒜味超浓郁😋而且虾都一样好易起肉,底下仲有粉丝,吸哂虾汁精华!·🥬笼仔蒸白菜仔 (HKD 49)香港好少地方可以食到笼仔蒸菜,好特别😯白菜仔食落腍身,仲有阵阵蒜香,而且好大笼够哂二人份量有余👍🏼呢个价钱可以食到咁新鲜好食嘅海鲜真系好惊喜,而且最正就系可以一边叹茶💕

·🦞芝士烟肉焗龙虾仔伊面 (HKD 128)

·🦐蒜蓉蒸中虾 (HKD 68)

·🥬笼仔蒸白菜仔 (HKD 49)