2024-12-18
【 冬至相聚庆团圆。陶源酒家 】 🍷冬至将近,又系时候与最爱的家人亲友相聚庆团圆,一家大细做冬,食中菜就最啱喇!可以慢慢品尝丰盛美食,又可以同摰爱谈天说地。🐟我哋今年系「陶源酒家」订咗一围 #冬至欢聚宴,系有9道菜的滋味中式佳肴,每道菜式份量都好足料,食材矜贵又高级,菜式摆盘精致,满足哂所有人口味。🦞陶源酒家有信心保证的鲍鱼,肉质弹牙,非常入味!即烧脆皮乳猪十分香脆,我哋劲快清碟。上汤澳洲龙虾伊面,伊面完美吸收晒龙虾的鲜味,小朋友钟意到争住食。仲有老人家最钟意嘅大寿桃,色香味俱全,为呢个晚宴画上完美句号,每个人都食得好满足呢! #冬至欢聚宴✅即烧脆皮乳猪✅蚝皇鲍鱼伴大花菇✅上汤澳洲龙虾伊面✅红烧花胶蟹肉翅✅翡翠炒带子蚌片✅清蒸海虎杉斑✅脆皮黄金鸡✅虫草花珍菌泡菜苗✅生炒糯米饭💕一家人开开心心相聚系一件好幸福嘅事,预祝大家冬至快乐,幸福美满!
#冬至欢聚宴
✅即烧脆皮乳猪