2022-10-11 449 浏览
返去学校参加活动 所以就喺附近食埋晚餐😝 拣咗三不馆 之前都食咗几次都想回头食😍 最钟意佢个猪颈肉🐷同埋蕃茄🍅汤底 超级推荐👍🏻 装修风格行旧式香港路线 好特别😻 ✿ 猪颈肉+鸡翼尖+乌冬+ 蕃茄汤 ✿ [$46]猪颈肉系我每次必点嘅𩠌 食得出佢有腌过😜 而且个皮有少少脆脆地 好惹味😋 鸡翼尖煮得好淋 方便进食 蕃茄🍅汤底有啲新鲜蕃茄蓉喺度 好开胃 酸酸甜甜 加埋啲菜脯 有少少辣味🌶 增加层次感 乌冬系用赞岐乌冬 所以都好好食🥳🥳✿ 猪颈肉+咖喱鱿鱼+油面+古法辣汁 ✿ [$34]猪颈肉系必食嘅𩠌 我哋每次嚟食都会叫 猪颈肉几香口 食落去唔会话林晒 咖喱鱿鱼🐙都几入味同埋几抢手下 迟去就会卖晒😖 油面几弹牙加埋古法辣汁汤底好夹 份量都好足 😋😋✿ 松毛松翼 ✿ [$32]鸡翼有5只 加咗好多调味料🧂 味道重孜然味 但系真唔会好咸 鸡翼都好juice 钟意食烧烤嘅人会钟意😋😋★好食指数★:8/10★服务态度★:8/10★CP值★:8/10★无需加一★

✿ 猪颈肉+鸡翼尖+乌冬+ 蕃茄汤 ✿ [$46]

✿ 猪颈肉+咖喱鱿鱼+油面+古法辣汁 ✿ [$34]