4天前
估唔到屯门都有间咁高质嘅酒吧餐厅!最近同男朋友去咗屯门嘅Lumos有现场乐队表演 🎤 好有气氛🎵 甜品可以写字 非常适合情侣拍拖/庆祝生日 🎂❤️ 而且呢度嘅cocktail卖相好精致 食物有水准 吧台有格调✨我哋首先叫咗两杯Cocktail🍸🍹两杯都又靓又好饮!♡ Lumos!阿拉丁神灯,卖相好靓😆而且仲识着灯!入口有少少似杨枝甘露 椰子奶泡味道香浓♡ Why Not Tuen Mun烟雾效果打卡一流 用咗桂花乌龙酿制过嘅Gin做base 再配上柚子味好清新 甜甜地好易入口 好岩适合女仔饮~♡澳洲”谷饲"黑安格斯肉眼扒我哋叫咗五成熟 煮得啱啱好 我同男朋友都觉得好好食! 配埋薯蓉好Perfect😚♡西班牙连骨猪扒猪扒好Juicy肥瘦适中,而且好软腍~ 仲有好多薯条添🤤♡虎虾扁意粉意粉卖相好吸引 个人好钟意佢扁意粉嘅口感质地好弹牙 虎虾都好大只♡朱古力心太软 甜品可以预先订枱嘅时候写字✍🏻❤️ 心太软朱古力味好浓🥰 甜度适中
估唔到屯门都有间咁高质嘅酒吧餐厅!
我哋首先叫咗两杯Cocktail🍸🍹
两杯都又靓又好饮!
♡ Lumos!
阿拉丁神灯,卖相好靓😆而且仲识着灯!
入口有少少似杨枝甘露 椰子奶泡味道香浓
Lumos!
♡ Why Not Tuen Mun
Why Not Tuen Mun
♡澳洲”谷饲"黑安格斯肉眼扒
澳洲”谷饲"黑安格斯肉眼扒
♡西班牙连骨猪扒
猪扒好Juicy肥瘦适中,而且好软腍~ 仲有好多薯条添🤤
西班牙连骨猪扒
♡虎虾扁意粉