偷得浮生半日闲,嚟到铜锣湾利园二期1楼嘅NINETYs 叹返杯靓啡☕️!环境真系好chill,水泥墙配木系家私,简约得嚟好有格调,啱晒同朋友倾吓计,hea吓😌。重点系,佢哋用嘅系屡获殊荣嘅Ninety Plus Coffee,咖啡品质真系冇得弹!👍🏻 今次试咗佢哋嘅Flat White ($45),可以自选咖啡豆同奶,我拣咗Choco blend (Brazil Santos & Colombia Medellin),Tasting Note话有Caramel同Milk Chocolate嘅风味🍫。一入口,咖啡香气扑鼻,带有微微嘅甜味,唔会太腻,真系好出色!💯 奶泡打得啱啱好,入口顺滑,层次感丰富,饮完真系好满足!仲有几粒干果送,好细心❤️!拉花又靓,打卡一流📸!推荐俾钟意叹咖啡嘅你哋!NINETYs (Causeway Bay)📍铜锣湾恩平道28号利园二期1楼116号舖#铜锣湾美食 #咖啡 #ninetysroastery #chill #精品咖啡 #ninetyspluscoffee #coffeelover #香港好去处 #咖啡控 #打卡好去处 #相机食先 #香港美食 #食好西 #下

NINETYs (Causeway Bay)
📍铜锣湾恩平道28号利园二期1楼116号舖

#铜锣湾美食 #咖啡 #ninetysroastery #chill #精品咖啡 #ninetyspluscoffee #coffeelover #香港好去处 #咖啡控 #打卡好去处 #相机食先 #香港美食 #食好西 #下午茶 #叹咖啡 #咖啡时间 #假日好去处 #铜锣湾美食 #铜锣湾好去处 #chill住食 #周末好去处 #好食推介 #美食日记 #全自费推介
2024-11-11