2021-11-26
"𝐵𝑎𝑘𝑖𝑛𝑔 𝑐𝑜𝑜𝑘𝑖𝑒𝑠 𝑖𝑠 𝑐𝑜𝑚𝑓𝑜𝑟𝑡𝑖𝑛𝑔, 𝑎𝑛𝑑 𝑐𝑜𝑜𝑘𝑖𝑒𝑠 𝑎𝑟𝑒 𝑡ℎ𝑒 𝑠𝑤𝑒𝑒𝑡𝑒𝑠𝑡 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑏𝑖𝑡 𝑜𝑓 𝑐𝑜𝑚𝑓𝑜𝑟𝑡 𝑓𝑜𝑜𝑑."由网店开始留意佢哋见到佢哋成功做到有两间实体店 好感动🎈岩岩系旺角朗豪坊新开第二间实体店主打烟烟韧韧嘅麻糬曲奇🍪流心曲奇同埋曲奇三文治🥪最近仲新出左麻糬冬甩同埋CBD曲奇😻当tea 再加杯咖啡☕️掂晒送礼(比我)又得自肥又得💕🤪经过就去试吓啦o(≧v≦)o———————————————————————————〖 𝕄𝕒𝕥𝕔𝕙𝕒 𝕃𝕒𝕧𝕒 𝕄𝕠𝕔𝕙𝕚 ℂ𝕠𝕠𝕜𝕚𝕖🍵 〗💰𝟜𝟜抹茶控同烟韧必食🍵 食前一定要焗热❗️一切开就见到好流心既抹茶酱佢地用左小山园若竹抹茶粉制作抹茶味醇厚浓郁 带有少许回甘麻糬好烟韧 口感十足食落外脆内软😍〖 𝕆𝕡𝕖𝕣𝕒 ℂ𝕠𝕠𝕜𝕚𝕖 𝕊𝕒𝕟𝕕𝕨𝕚𝕔𝕙🥪 〗💰𝟜𝟝两块软曲奇中间有朱古力酱夹心再加咖啡butter cream 好有层次感食落口感十分顺滑 💕不过对我嚟讲就偏甜🤭 会有少少腻〖 ℍ𝕠𝕛𝕚𝕔𝕙𝕒 𝔻𝕠𝕟𝕦𝕥🍩 〗💰𝟜𝟘呢个donut系mini size🥰外层搽上厚厚嘅焙茶酱 比较湿润中间仲夹住
由网店开始留意佢哋
小朋友先做选择 我要晒😤
依款曲奇特别在软曲奇上面有一层炖蛋
口感入口即溶 仲带有微微嘅焦香味🤤
令整块曲更升华👍
〖 ℙ𝕦𝕞𝕡𝕜𝕚𝕟 ℂ𝕚𝕟𝕟𝕒𝕞𝕠𝕟 ℂ𝕠𝕠𝕜𝕚𝕖🎃 〗💰𝟛𝟝
万圣节期间限定曲奇🤠
人要cosplay 曲奇都要变身先🤩
曲奇上面有一块R.I.P 朱古力牌
恐怖得来带点可爱🥳
食落有淡香嘅南瓜同肉桂味
值得一试😋
———————————————————————————
评分🌟(10分最高💯)
价钱💰: 7.5/10
味道👅: 7/10