2022-06-15 31 浏览
爱是一片花海♡和自己专属的小闰蜜拍拖♡ ,穿上亲子花花裙,走入花花世界!呢间 太靓啦,爱花嘅小朋友一直keep住心心眼,到佢知道原来啲花全部都食得嘅,就更兴奋,原来花花好好味!一般来说,造型靓靓嘅多数都系甜品,估唔到呢度嘅主菜实际得来不失意境,饰以金箔或食用花,原来连碟意粉都一样IGable!   金箔黑松露什菌蝴蝶粉花花最衬蝴蝶,所以呢款蝴蝶粉绝对系饱肚之选嘅必点item,白汁浓郁有奶香,配搭黑松露同菇菌嘅清香,小朋友最啱食,仲有片片金箔,靓到心心眼!二重奏忌廉烟肉芝士短管面另一款饱肚推介,浓郁芝士配合香喷喷烟肉,短管面中间挂满忌廉汁,入口creamy得来不失咬口,而且份量仲不少添。玫瑰花酿红茶美人鱼贝壳嘅茶杯靓到呢😍仲系我最钟意嘅玫瑰花茶,淡淡花香再加上飘浮响茶面嘅一朵紫色小花,浪漫到不行!紫薯牛奶完全系为小港女而设嘅一杯饮品,紫色嘅清新牛奶带淡淡番薯香,面层飘满花瓣,氹到呢个小朋友心花怒放🥰

2022-05-29