2024-12-19
Vision 8荃湾兆和街34号永安楼地舖回头指数:⭐️⭐️⭐️食物质素:🌮🌮🌮服务质素:☺️☺️☺️消费指数:💰💰(TTL $788,人均消费$394)环境质素:☘️☘️☘️隐世西餐在荃湾,冇谂过餐厅设计十分简约,但平日未到7点,就坐满哂人,而且食物款式多箩箩。。是日餐汤 ($55/位 )系周打海鲜汤,鲜味十足。汤质感顺滑creamy,而好足料,有蚬、番茄粒、洋葱粒和香草等等,口感有层次。。黑松露威灵顿牛柳 ($368)此终制作需时,所以都等左一段时间威灵顿牛柳先尼😗威灵顿牛柳将牛肉、黑松露和酥皮结合,好独特既风味。外层酥皮烤到金黄色,而口感酥脆,同裹面柔嫩既牛肉大成对比。。西班牙海鲜饭 ($238)超级超级多海鲜系表面,而饭吸收哂海鲜既鲜味和汤汁,煮得刚好熟透又唔会太硬,保持左柔嫩既口感,所以每一啖都充满惊喜。同类餐厅 #cocofood_意大利菜同区餐厅 #cocofood_荃湾如果你钟意我既分享,按右上角🔔,就可以睇到我所有既 update
Vision 8
荃湾兆和街34号永安楼地舖
回头指数:⭐️⭐️⭐️
食物质素:🌮🌮🌮
服务质素:☺️☺️☺️
消费指数:💰💰(TTL $788,人均消费$394)
环境质素:☘️☘️☘️
。是日餐汤 ($55/位 )
。黑松露威灵顿牛柳 ($368)
此终制作需时,所以都等左一段时间威灵顿牛柳先尼😗
。西班牙海鲜饭 ($238)
同类餐厅 #cocofood_意大利菜
同区餐厅 #cocofood_荃湾