2022-07-29 192 浏览
一生悬面 - 排咗成半个钟多啲先食到!🥲特浓豚骨沾面 $79有两块厚切叉烧,不过佢都系半肥瘦!我就觉得比较肥,尤其佢咁厚食落有啲油腻!🤧但叉烧系有再炙过面头~所以食落会有啲烧肉既香味,但肉质食落有啲啲痴牙😢而面质好烟靭!🤩🤩🤩不过好似有啲难挂汁,啲沾面汁系好香既但我个人觉得偏咸~我只糖心蛋好似⋯唔系100%溏心🤣不过都唔错🫶🏻 总括🥄整体泥讲,其实都唔错既~😘尤其对我泥讲沾面最紧要系啲面啊!烟韧既面系好吸引的,同埋铺头最好系有得拣返面既硬度,而我拣咗正常同埋冻既~😚大家可以试!———————————————————————————📍 旺角通菜街73号地下价钱:🎖🎖🎖食物:🎖🎖🎖*5🎖为最高⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰🔍#是但求其旺角
一生悬面 - 排咗成半个钟多啲先食到!🥲
特浓豚骨沾面