ε٩(๑> ₃ <)۶з🧚🏻‍♀️由佢第一间舖食到而家有几间分店,而且水准依然保持得好好,🥹💓真系有种睇住佢成长嘅欣慰。客观黎讲佢售价唔平,但长期都有人排队大家就知咩料啦🤫。🧚🏻‍♀️~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🧚🏻‍♀️🔸烟韧之选 $45 珍珠|小丸子|芋圆|豆乳布丁(✪ω✪)✨系名副其实嘅「烟靭之选」!入面所有配料全部都好有韧劲,咬到牙较攰𠮶种🤩重点系配料俾得非常足,完全冇夸大,大家睇吓相差唔多成杯都系珍珠,🏄烟韧控冲啊啊啊‼️豆乳狂人嘅豆乳都真系好疯狂架🤤绝对系独家秘方出面食唔到嘅味道!💓佢质地唔似一般豆腐花,感觉上更似布丁,非常creamy,唔觉意就”雪”嗮入口🙈而且布丁带有非常浓郁嘅牛奶豆乳甜味!真系好正!!成个配搭堪称完美,浓郁Creamy嘅豆乳布丁配上超级烟韧嘅芋圆,整体💯卖相💯口感💯味道都非常一流,🫵🏻强烈推荐大家试下!🧚🏻‍♀️~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🧚🏻‍♀️希望你哋钟意呢篇食评!如果你都试过豆乳狂人,记得分享你嘅意见喔!🥰🫶🏻✏️整体评分:4分💸人均消费:$50以下📍地点:SOYmart by 豆乳狂人 (荃湾)荃湾大

🔸烟韧之选 $45
珍珠|小丸子|芋圆|豆乳布丁

✏️整体评分:4分
💸人均消费:$50以下
📍地点:SOYmart by 豆乳狂人 (荃湾)
荃湾大河道100号海之恋商场2楼2036号舖(设有多个分店)
2023-11-02
等候时间
15 分钟 (堂食)
  • 烟韧之选