2024-07-21
回头指数:⭐️⭐️⭐️⭐️食物质素:🌮🌮🌮🌮服务质素:☺️☺️☺️☺️消费指数:💰💰💰(TTL $1146,人均消费$573)环境质素:☘️☘️☘️☘️餐厅唔只岀名有好靓既粉红色热带雨林天台酒吧外,其实室内既位置都好靓,都好适合打卡。而且食物方面,每个食物饮品卖相都唔错📸 。 生牛肉他他伴黑松露配 10 年陈醋 ($188)可以配多士或虾片,我选择左多士,多士有烘底而且脆口而生牛肉他他配陈醋&黑松露,份量好多,味道微微酸甜,中和生牛肉既腥味,令成个口感变得更加馥郁醇厚,令人食欲大开。 澳洲 M3 和牛肉眼扒 ($428)M3呢个等级既和牛平时都脂肪纹理分明,所以煎起嚟会比较容易入口即溶😍肉眼扒表面唔止色泽&外观都煎得好好,口感方面都柔软多汁。 烟熏西班牙八爪鱼配墨鱼汁意大利面 ($268)食物嚟既时候有一个玻璃罩罩住,打开既时候就会系烟雾离漫中见呢个嘢食,相当引人注意🙈 烟熏八爪鱼表面仲有少少焦褐色,配全黑既墨汁意粉,两个强烈既色差好吸引八爪鱼好大条,入口时表面有弹性,而里面肉质较柔软,整体都几有咬口,配埋墨汁意粉既鲜味,不错不错Drinks。 Talior-Made Cocktail - 一千零一夜Sup
食物质素:🌮🌮🌮🌮
服务质素:☺️☺️☺️☺️
消费指数:💰💰💰(TTL $1146,人均消费$573)
环境质素:☘️☘️☘️☘️
。 生牛肉他他伴黑松露配 10 年陈醋 ($188)
可以配多士或虾片,我选择左多士,多士有烘底而且脆口
生牛肉他他伴黑松露配 10 年陈醋
。 澳洲 M3 和牛肉眼扒 ($428)
澳洲 M3 和牛肉眼扒
。 烟熏西班牙八爪鱼配墨鱼汁意大利面 ($268)
烟熏西班牙八爪鱼配墨鱼汁意大利面
Drinks
Super amazing 😍 整体好有仪式感,好似去左阿拉丁场景咁
神灯容器里面系装住Sake + 接骨木花+ 百香果,味道甜甜地,几易入口
一千零一夜
一千零一夜
同类餐厅#cocofood_多国菜
同区餐厅 #cocofood_铜锣湾
如果你钟意我既分享,按右上角🔔,就可以睇到我所有既 update