2022-08-15
✻ 九宫格烧肉盛盒套餐($498)呢个套餐有和牛牛小扒 和牛牛肋肉 和牛牛三筋 和牛牛舌 新泻鸡肉 五花肉 猪颈肉 味噌鸡颈 粟米同菇类等等 例外仲有和牛寿司❤️🔥 真心全部都好好食 食完好满足😋 我个人最推介嘅系和牛寿司同埋和牛牛小扒🥰第一样上菜嘅系和牛寿司 店员烧啲和牛之前会先放喺枱面俾我哋影相好贴心🤣 之后店员就会帮我哋用火枪烧啲和牛寿司😚 打卡真系一流😆📸 而且会有块胶隔住唔怕太热 和牛嘅肉汁烧完之后渗入落寿司饭入面好好食🤤 同样店员会系烧之前俾我哋影相先 之后就主动过嚟我哋烧和牛牛小排~~ʕ •ᴥ•ʔ 咁就唔怕自己烧到啲和牛太过熟🤣 和牛牛小排好大块 佢烧完之后帮我哋用剪刀剪成一块块 方便我哋食好细心😽 和牛入口即溶 肥瘦适中 雪花同纹路分布得好平均而且好juicy👍🏻✨✻ 冲绳菠萝梳打 ($36)好香菠萝味而且好解渴😛🍍 甜度适中✻巨峰提子乳酸梳打($42)我个人好钟意呢个配搭🍇😆 饮落有少少似提子味嘅忌廉沟鲜奶xd同样甜度适中~另外免费有好大碗嘅碎蛋沙律🥗 同埋有三款酱汁俾我哋点肉食😗 有甜品味 洋葱蒜味同辣味可以拣 我个人最钟意甜品味😆 或者就咁加盐都已经好好食😋 和牛
呢个套餐有和牛牛小扒 和牛牛肋肉 和牛牛
✻ 冲绳菠萝梳打 ($36)
好香菠萝味而且好解渴😛🍍 甜度适中
✻巨峰提子乳酸梳打($42)
我个人好钟意呢个配搭🍇😆
饮落有少少似提子味嘅忌廉沟鲜奶xd
同样甜度适中~
另外免费有好大碗嘅碎蛋沙律🥗 同埋有三款酱汁俾我哋点肉食😗 有甜品味 洋葱蒜味同辣味可以拣 我个人最钟意甜品味😆 或者就咁加盐都已经好好食😋 和牛固然出色 估唔到佢连鸡同埋猪肉都好好食大推~❤️