2021-04-14
【 HappyHour】话说好耐都冇同叶总出去 Happy Hour, 成日顾著细叶,忘记左大叶, 两者要好好平衡一下。咁岩系朗豪坊做完野,就过隔离 YA! YA! YA! BURGER & BAR 轻松下食下好西~呢间楼上 Bar 地点好方便,环境好 chill,好岩情侣又或者一大班朋友黎饮酒消遣,佢地仲有特大 K 房, 钟意唱K 嘅朋友岩晒开个人mini concert 啦 ~食物质素令我喜出望外,比一般上楼 Bar 出色!!!是日餐单: 日本岩手县 令和怪物生蚝手板咁大只新鲜日本空运到港日本岩手县 令和怪物生蚝霸气上枱!!!每只都咁肥美鲜甜,大只到我一啖都食唔晒,每口都充满浓郁嘅蚝鲜。邪恶芝士安格斯黑松露牛肉汉堡配薯菜叫得 Burger Bar 点可以唔试下佢地嘅 burger 呢?Burger 做得相当出色,外层松软面包,内层不得了嘅邪恶芝士,再加黑松露牛肉汉堡,咬落好juicy 同好香浓嘅黑松露味,食得出心机之作,#薯角并唔系配角,俾我地清晒。特级纽西兰鲜肉眼配茄意粉份量十足嘅靓肉眼,火喉刚刚好,切开肉质粉嫩,食落嫩滑有牛味。平时配嘅意粉都系白烚意粉多,呢个茄汁意粉都好有惊喜
话说好耐都冇同叶总出去 Happy Hour,
成日顾著细叶,忘记左大叶, 两者要好好平衡一下。
呢间楼上 Bar 地点好方便,环境好 chill,
好岩情侣又或者一大班朋友黎饮酒消遣,
食物质素令我喜出望外,比一般上楼 Bar 出色!!!
是日餐单:
日本岩手县 令和怪物生蚝
每只都咁肥美鲜甜,大只到我一啖都食唔晒,
每口都充满浓郁嘅蚝鲜。
邪恶芝士安格斯黑松露牛肉汉堡配薯菜
Burger 做得相当出色,外层松软面包,
内层不得了嘅邪恶芝士,再加黑松露牛肉汉堡,
咬落好juicy 同好香浓嘅黑松露味,食得出心机之作,
#薯角并唔系配角,俾我地清晒。
特级纽西兰鲜肉眼配茄意粉
份量十足嘅靓肉眼,火喉刚刚好,
切开肉质粉嫩,食落嫩滑有牛味。
平时配嘅意粉都系白烚意粉多,
呢个茄汁意粉都好有惊喜,愈食愈开胃 ~
生啤特价 平日买一送一
假期都系全日Happy Hour 价
凡惠顾 任何生啤Tower 即送小食一份
YA! YA! YA! BURGER & BAR
地址: 旺角朗晴坊5楼 (朗豪坊侧)