2022-12-06
🧋🐄【 Milksha 迷客夏 】🐄🧋⋄—————⧫♟⧫————— ⋄🎊Milksha 最新Oatly Tea Master燕麦奶茶🆕🥳Oatly推出咗一支专为奶茶度身订造嘅Tea Master🍃 Milksha 系全港第一间使用呢款燕麦奶嘅茶饮店🙆🏻♀️研发团队经过数百次测试,终于100%成功还原鲜奶饮品嘅味道🍼啱晒想饮鲜奶茶但又唔饮得牛奶嘅朋友😉以下几款都可以转燕麦奶㗎👇🏻✨伯爵✨绿茶✨乌龙三款奶茶✨芋头奶绿✨丸久小山园抹茶奶✨山政小山园焙茶奶✨法芙娜(Valrhona)可可奶⋄┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄◾️🌾大甲芋头绿茶燕麦奶🍵($38/热)讲真,如果唔系由我自己亲自order,我真系唔会相信呢杯原来系燕麦奶,味道同牛奶简直一模一样❗️😲入口饮到粒粒芋头,非常有口感🍠同时渗出淡淡绿茶香,配搭完美💯选了热的,暖呼呼,冬天饮真系好正❄️☃️🧣⋄┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄📍地址:马鞍山鞍禄街18号MOSTown新港城中心(4期)2楼2004号舖⋄⋄#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hkfoodporn #hongkongfoo
—————⧫♟⧫—————
✨山政小山园焙茶奶
✨法芙娜(Valrhona)可可奶
┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄
⋄
◾️🌾大甲芋头绿茶燕麦奶🍵($38/热)
选了热的,暖呼呼,冬天饮真系好正❄️☃️🧣
┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄
⋄
#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hkfoodporn #hongkongfoodie #instafood #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相机食先 #hkiger #hkigers #ilovesharingfood #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #discoverhk #ccrreami马鞍山 #马鞍山美食 #迷客夏 #milksha #milkshahk #oatly #teamaster #燕麦奶 @milkshahk