2024-03-26
🧚🏻♀️🎠🥞【 𝗣𝗛𝗜 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 & 𝗣𝗮𝗻𝗰𝗮𝗸𝗲 】 🥞🦄🎡⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄🦄甜蜜芋泥独角兽梳乎厘🥞成世人食过咁多疏乎厘,呢个卖相绝对系数一数二最靓🤩非常梦幻嘅配色,除咗有三大嚿极富空气感、软绵绵、震腾震嘅皇牌梳乎厘,仲有自家制芋泥奶、棉花糖、麻糬等材料,太丰富😋💕粉红吞拿鱼猫耳朵粉🐱粉红色嘅酱汁来自红肉火龙果,猫耳朵粉口感烟靭,配上Creamy酱汁、咸咸香香嘅吞拿鱼肉,食到停唔到口🤤🪄独角兽魔法三明治🥪三文治非常厚重,集合晒我最钟意嘅食材:芋泥、肉松、鸡蛋,两块多士烘得香脆可口,极富牛油香🧈我觉得系是日MVP🏆😍💜仙气独角兽乳酪碗🍦乳酪碗嘅淡紫丁香色冇得输,表面铺有蓝莓、桑子、士多啤梨等水果,轻盈之选🍓🫐☕️缤纷独角兽咖啡🌈🪽绵棉独角兽沙冰🍧两款饮品都非常打卡able,一款系沙冰,一款系咖啡,迎合唔同人嘅口味💗⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄🦄甜蜜芋泥独角兽梳乎厘🥞($158)💕粉红吞拿鱼猫耳朵粉🐱($112)🪄独角兽魔法三明治🥪($85)💜仙气独角兽乳酪碗🍦($98)☕️缤纷独角兽咖啡🌈($62)🪽绵棉独角兽沙冰🍧($68)⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖
⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄
🦄甜蜜芋泥独角兽梳乎厘🥞
💕粉红吞拿鱼猫耳朵粉🐱
🪄独角兽魔法三明治🥪
💜仙气独角兽乳酪碗🍦
☕️缤纷独角兽咖啡🌈
🪽绵棉独角兽沙冰🍧
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
🦄甜蜜芋泥独角兽梳乎厘🥞($158)
💕粉红吞拿鱼猫耳朵粉🐱($112)
🪄独角兽魔法三明治🥪($85)
💜仙气独角兽乳酪碗🍦($98)
☕️缤纷独角兽咖啡🌈($62)
🪽绵棉独角兽沙冰🍧($68)
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
⋄
📍地址:PHI Coffee & Pancake (九龙湾MegaBox)
九龙湾宏照道38号企业广场5期MegaBox 5楼3-4及9号舖
🔥更多同区美食👉🏻 #ccrreami九龙湾
⋄
#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相机食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅游 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #九龙湾美食 #PHI #Phicoffee #phi #coffee #Souffle #Pancake #Cafe #打卡 #Chill #coffeeshop #dessert #hkcafe @phi.coffee.pancake