📍地址: 尖沙咀中间道15号 H Zentre 地下 1-2号舖✿😋味道😋:2/5✿🏙️环境🏙️:3/5✿🤵🏻服务🤵🏻‍♂️:0/5✿👀卖相👀:2/5✿💰价位💰:3/5↠⏰时段:Tea 15:00 ↞ ✦✧ The Salfee Bar 位于一间日式生活杂货店谷辰(Guu San)入面,,以 salad bar 和 coffee shop 概念,主打营养沙律,由两位法国蓝带厨师炮制。✧✦ 总结,舖位坐位好小,但服务态度好差。—————————————————————🧊🥛☕️ ❝Ice White❞ $42☞ 呢杯咖啡,应该喺用咗FRUITY BLEND嘅豆,但喺我落单嘅时候佢无同我讲有两款豆,而且无比我拣,最后去到出餐位先有牌系度,而佢嘅豆喺COSTA RICA, KENYA, GUATEMALA叫STARBURST,饮落普通,咖啡豆嘅味唔算好出,亦无after taste。—————————————————————🥯❝ Plain Bagel ❞ $25 + Cream Cheese $4☞ 虽然写就叫Plain Bagel,但食落个包好重sour cream味,而佢个cream chees

✿😋味道😋:2/5
✿🏙️环境🏙️:3/5
✿🤵🏻服务🤵🏻‍♂️:0/5
✿👀卖相👀:2/5
✿💰价位💰:3/5

↠⏰时段:Tea 15:00 ↞

✧✦ 总结,舖位坐位好小,但服务态度好差。

🧊🥛☕️ ❝Ice White❞ $42

—————————————————————

☞ 虽然写就叫Plain Bagel,但食落个包好重sour cream味,而佢个cream cheese雪得太硬身,而餐厅声称无刀提供,所以好难搽落个包度,而Bagel质地唔系烟韧果种。

Plain  Bagel

🥯❝ Chocolate Muffin ❞ $25

☞ 朱古力松饼食落正常,朱古力味还好,食落都算松软。

Chocolate  Muffin