2022-04-03 89 浏览
$128 贝汁盐味拉面🍜$115 豚骨辛拉面🍜$39 苹果焙茶🍎只有几款日式茶类或汽水选择,加一服务费第3️⃣次食金色不如归,建议大家唔好太早试,因为呢间拉面🍜食过一次之后保证唔会揾到第间好食过佢,绝对称得上系米之莲一星🌟【味道】 • 贝汁盐味拉面🍜超赞👍🏻一试难忘嘅三重汤底(蚬🐚+猪骨🦴+鱼🐠),再加牛肝菌酱,白松露油,京葱,同香草🌿,呷一啖汤真系可以尝到呢7只味(声称无msg)!块猪肉好soft,肥瘦恰到好处,面既份量岩岩够,佢仲有张纸教你点捧个拉面系手,感受下佢既温度同气味,不过呢啲整色整水野黎,无特登跟 • 豚骨辛拉面🍜呢个少少辣偏唔辣,都好食架,不过比起贝汁盐味明显贝汁盐味较好,个人觉得辛辣拉面同出面街食个啲差唔多,可能呢到好少少,但呢个价钱可以试其他 • 苹果焙茶🍎真系饮到苹果🍎同焙茶味,不过好怪唔太钟意个配搭,还可以吧…… 可惜呢到无乜饮品选择睇黎米之莲既食物系要做到层次分明,齿颊留香,佢的确呢几款食物都做到【环境】尖沙咀呢间感觉大过IFC,一出地铁站就望到,不过佢个出口唔系大街,人流唔算旺服务员有礼貌嘅,不过唔知系咪疫情好多餐厅都cut人手,待应系厨房忙紧都见你唔到点都好,
$128 贝汁盐味拉面🍜
$115 豚骨辛拉面🍜
$39 苹果焙茶🍎

只有几款日式茶类或汽水选择,加一服务费

【味道】

【环境】

点都好,我已经book mark左金色不如归入我open rice既常去餐厅
贝汁盐味拉面

豚骨辛拉面