前排同朋友去左二锅头食鸡煲边炉😋一个价钱食足几款煲物,满足哂咩都想食嘅胃,而且又有多款饮品,雪糕雪条👏🏻鸡煲嘅辣度刚好,既能刺激味蕾,又吾会让人感到过辣。鸡肉鲜嫩多汁,吸收哂酱汁嘅精华,好惹味!羊腩煲散发出浓郁嘅香气,让人一闻就垂涎欲滴。羊腩嘅肉质极其柔嫩,经过慢火炖煮后,肉汁充分释放,口感滑顺,搭配汤底嘅浓郁风味,感受到暖意融融,啱晒而家秋风起嘅天气。汤底的香气扑鼻而来,配上住枝竹,马蹄等,配料索晒D汁嘅精华,好惹味。边炉有多款口味,我地就拣左鸳鸯锅麻辣汤底x 胡椒猪肚鸡汤🔥麻辣汤底味道强烈,让人一试上瘾,里面仲有鸭血,爽滑嘅口感好正😋胡椒猪肚汤底,胡椒香气十足,搭配猪肚的脆口感,让人感受到暖意。