2023-06-10
今日嚟咗嘅午市放题喺校长烧肉日韩料理实在太丰富啦🫶🏻只系一个价钱,就可以食到烧烤🔥、火锅🍲同刺身🍣自助餐,好满足🫶🏻💕💕烧肉区,款式真系几多😆😆有猪🐷、牛🐮、鸡🐔、鱼🐟、丸🍢等等基本款式都有嚟,仲有啲特别嘅菜式,例如我最中意嘅韩式鸡软骨同豚肉片🔎🔎韩式鸡软骨🐔唔太辣,肉质滑嫩👍🤤豚肉片🐷肥瘦相间,入口即化,好juicy😋烧粟米🌽烧到啲粟米甜甜地,加上牛油正到呢👍牛油烧菇🍄菇香味浓郁,加上牛油,好味到冇得顶🤣🤣🤣👍🏽👍🏽刺身方面都有好几款选择,三文鱼🐟、希灵鱼🐟、吞拿鱼🐟、赤虾🦐等等,质素都唔错🫶🏻🫶🏻火锅区真系丰富到爆,蔬菜区有好多款式,菜式多样,新鲜好甜,食嘢又健康✅食肉嘅同时,都要记得留意健康啊🤣🤣🫶🏻甜品方面都有十几款,特色多多~~我好钟意椰汁大菜糕🥥同jelly🍮,仲可以自己加花奶🥛椰汁大菜糕🥥椰汁味香,糕身软滑,好味😍Jelly🍮弹牙口感,加上花奶更香滑😋🌟最吸引嘅莫过于美颜养生花茶区啦🫡😆😆可以自己DIY,自己冲杯茶,好chill,又可以养生,太正啦😝😝😝😝🥳下一次一定会再嚟!👍🍴😋
烧肉区,款式真系几多😆😆 有猪🐷、牛🐮、鸡🐔、鱼🐟、丸🍢等等
韩式鸡软骨🐔
唔太辣,肉质滑嫩👍🤤
豚肉片🐷
肥瘦相间,入口即化,好juicy😋
烧粟米🌽
烧到啲粟米甜甜地,加上牛油正到呢👍
牛油烧菇🍄
菇香味浓郁,加上牛油,好味到冇得顶🤣🤣🤣👍🏽👍🏽
甜品方面都有十几款,特色多多~~
我好钟意椰汁大菜糕🥥同jelly🍮,仲可以自己加花奶🥛
椰汁大菜糕🥥椰汁味香,糕身软滑,好味😍
Jelly🍮弹牙口感,加上花奶更香滑😋🌟
下一次一定会再嚟!👍🍴😋