2018-09-12 41 浏览
醉生梦醒~一入门口见到依一句已经好有感觉,到底是梦还是醒呢?我实在不知道,只知今晚有正野食是梦是醒也不紧要616里面有好多特色装饰,一个个牌子都系牛既部位,任君选择至于落单也很先进,用ipad落单,图文并茂,十分清晰,重点系完全图文相乎,而且最特别既地方系落单后,职员会放低一个小沙漏,保证食物会响沙漏⏳流完前放到枱上调味区是自助的,可以任意混酱一番,特别要推介牛肉汁,真系用黎点咩都绝配汤底滚下滚下既时候,梗系叫返个小食顶一顶肚先,烧牛舌,可口弹牙,一啲都唔靭,再加柠檬🍋汁清新而不油利打边炉最紧要既汤底,我地叫左猪骨+麻辣,小妹以为自己食得好辣,点知依个麻辣汤真系非同小可,辣到pat pat都喷火🔥,啱哂钟意辣既朋友仔,而猪骨汤清清地,正好中和返啲麻辣,所以都系猪骨啱我多啲火锅配料我地叫左啲咩呢有紫菜卷同唔少得既炸鱼皮,香脆可口,简直打边炉必备另外叫左牛丸同生菜,牛丸估唔到咁有惊喜,弹牙到不得了,想食完一粒又一粒,生菜青绿新鲜,吸左火锅汤底再加牛肉汁,真系平时唔多食菜既小妹都要食多几条主角出场,我地叫左澳洲牛,一睇啲花纹就知唔错,一食真系喜出望外,牛味够,而且入口软滑,不过如果再厚切小小

616里面有好多特色装饰,一个个牌子都系牛既部位,任君选择

,而猪骨汤清清地,正好中和返啲麻辣,所以都系猪骨啱我多啲

火锅配料我地叫左啲咩呢
有紫菜卷同唔少得既炸鱼皮,香脆可口,简直打边炉必备

主角出场,我地叫左澳洲牛,一睇啲花纹就知唔错,一食真系喜出望外,牛味够,而且入口软滑,不过如果再厚切小小就更加正了,皆因太好食,食极都唔够喉

餐厅整体干净而且很有风格,系朋友聚脚既好地方