2022-07-09
上OpenRice见到呢一间餐厅食评唔错,同埋真系想探讨吓呢一个秘密花园系点样,于是今晚Happy Friday就相约两位朋友一齐去食吓嘢饮吓酒!由于佢哋属于酒吧牌照,所以我哋预先都要做好24小时快速检测先可以入去,呢间餐厅职员态度个个都非常友善,俾人觉得好有亲切感、好舒服!佢哋话自从五月重开之后就改咗Menu,依家主打系泰菜,不过佢哋都有意粉同薄饼可以选择!我哋首先叫咗几碟小食送酒,炸鸡软骨好松脆,炸虾饼亦都好弹牙 ,然后职员介绍烤焗鲜鱿鱼筒,呢个真系要特别介绍,配埋泰式辣汁,真系好有泰feel,另外仲叫咗泰式焗鱼同泰式烧牛小扒,两碟主菜都好好味,焗鱼系用好多香茅同其他泰国香料烤焗,食落口肉质好鲜嫩,仲有啖啖嘅泰式风味,真系唔错,牛小扒肉质好Juicy,配合佢哋特别嘅泰式酱汁,真系别有另一番泰式味道!唔经唔觉倾吓饮吓,都不知不觉去到十点几,但系大家都意犹未尽,继续叫咗一个海鲜薄饼同炸薯条,海鲜薄饼个饼底好薄,上面铺满海鲜,焗得香脆可口,好好食!时间过得好快,又系各自要归家嘅时候,今晚大家真系好开心,我哋今晚将自己心中嘅秘密隐藏咗喺呢一个秘密花园里面,大家永远都系对方嘅聆听者,所以以后
时间过得好快,又系各自要归家嘅时候,今晚大家真系好开心,我哋今晚将自己心中嘅秘密隐藏咗喺呢一个秘密花园里面,大家永远都系对方嘅聆听者,所以以后无论开心或者唔开心,我哋都会去呢一个秘密花园度放松心情、真情流露呀!