2024-12-02
平时冇乜点食过高档嘅海鲜料理,然后经由朋友介绍呢间天空虎啸,有好多平时食唔到嘅日式高档海鲜,食海鲜嘅同时仲有露台嘅景色睇,可以又食又放松睇风景听朋友咁强烈推荐,我就book咗晚餐带埋屋企人去食餐饭呢度嘅环境真系唔错,好靓,食饭仲有夜景睇,真系好享受呢度嘅真阿拉斯加长脚蟹海鲜蒸气刺身套餐系888蚊一位,按人头计,不过都几抵,因为套餐入面附带嘅都系高档食材主角阿拉斯加长脚蟹🦀真系令我回味无穷,鲜味好浓,然后咁大个仔第一次食到肉咁鲜嫩多汁嘅蟹,阿爸食咗都赞不绝口👍🏻芝士樱花虾鲍鱼好特别,好有特色,芝士、樱花虾同鲍鱼嘅配搭,估唔到原来可以咁美味☺️鲜北海道北寄贝非常独特,其他贝类都食唔到呢个味道,阿爸好钟意然后从来未食过咁好食嘅鱼肉,法国野生深海白鳕鱼嘅肉质真系真系非常嫩,一点鱼腥味都冇❤️墨鱼滑同虾滑经过蒸气煮过,保住咗海鲜嘅香味,软嫩嘅口感都唔会流失,真系好好食屋企人食得好饱,好满足,下次再带佢哋嚟👍🏻
听朋友咁强烈推荐,我就book咗晚餐带埋屋企人去食餐饭
呢度嘅环境真系唔错,好靓,食饭仲有夜景睇,真系好享受
主角阿拉斯加长脚蟹🦀真系令我回味无穷,
屋企人食得好饱,好满足,下次再带佢哋嚟👍🏻