2019-05-27 291 浏览
当日由于系未食晚饭,所以系想食佢嘅savory pancake (bacon & egg 或者 salmon & avocado), 但两次来都话卖晒,都唔知究竟要几点嚟先食到。但每人又最少要order一个item,所以焗住叫咗两个sweet pancake,叫咗原味同strawberry blueberry banana pancake. 男朋友本身又唔好呢啲甜pancake,所以主要都系我食,虽然系空气感fluffy pancake,但食到中段都已经好滞,两个人食一个都已经够,下次可以叫杯嘢饮。做得最出色嘅系个cream,食落冻冻地有少少似雪糕咁,可惜略嫌俾得少咗啲,都唔系好够送啲pancake, 唔悭住食嘅话食到尾会dry得滞。整体黎讲都唔觉得话好特别,除非有啲咩期间限定嘅特别味会想试下,如果唔系要排好耐队的话都唔会特别去食。
KISEKI PANCAKE STRAWBERRY, BLUEBERRY, BANANA
KISEKI PANCAKE PLAIN
KISEKI PANCAKE PLAIN