2024-10-21
火锅放题就食得多,日式纸火锅大家有试过未?😏 日式纸火锅系日本嘅传统美食,而家嚟牛牛就可以食到啦🥰 纸火锅以专用火锅纸制作,原来佢可吸附多余嘅油脂同杂质,食火锅都可以好健康😍 🌟$368 120分钟日式纸火锅放题职员首先会送上六款特色有机鲜菌🤩🤩 卖相真系劲靓🥰 第一次食到咁高质嘅菇菌😍 最印象深刻嘅就系金耳菌,佢有植物燕窝之称,又鲜嫩又多汁,口感非常特别,听讲仲好健康😃🥩肉类方面有好多选择好高质😃 澳洲M6和牛、澳洲黑安格斯牛肉、西班牙伊比利亚猪,同埋绿草原羊肩肉都系我嘅必食推介👍 M6和牛油脂丰富,入口即溶,超级美味😋 黑安格斯牛肉,肉味浓郁,油花均匀,都系回本之选✌️ 估唔到猪肉同埋羊肉都系咁高质,一定要食多几碟😎 🐙海鲜方面有扇贝、青口、鲍鱼等等,全部新鲜美味,呢个价钱真系好抵食😍 🧆任点任食嘅小食都几多选择,最印象深刻一定系佢嘅自家制韭菜饺,劲香劲惹味😎 🥗出面自助区,好多新鲜嘅蔬菜同埋火锅配料,仲有鳗鱼炒饭,全部质素都唔错😬 当然仲有甜品饮品任饮任食啦😌 🍶最开心嘅系清酒、红酒、白酒、啤酒都系任饮😃😃😃 坊间嘅放题店真系好少见,值得一赞🫶🏻
🌟$368 120分钟日式纸火锅放题
🥩肉类方面有好多选择好高质😃