呢间系牛大人开咗既一条新副线❤️主打台式石头火锅 一睇汤底嘅选择真系好有台式嘅风味😛 排骨鸭血乌鸡各种都系港式火锅冇咁常见嘅味道🤪 吧枱仲有专人帮你预备个锅加汤仲要好好服务👍🏻 仲有自助嘅沙律吧可以自选蔬菜🥬选择都唔少⭐️ 爆炒烧酒乌鸡锅 🐔喺石锅到淋上烧酒再点火🔥视觉效果好正📷 酒味挥发出嚟好香🥂 汤底有种麻油鸡嘅感觉好滋补💕⭐️ 爆炒樱花虾鲜锅 🦐樱花虾充满鲜味😊汤底好有海洋嘅感觉🌊 配上海鲜食材有双倍新鲜💙⭐️ 美国特级翼板肉🇺🇸⭐️ SRF极黑牛前肩肉 🥩⭐️ 澳洲M5和牛肩胛肉眼🇦🇺试左既款肉类用料都好高质🤪 前肩肉既肉味好浓有口感🥳 而和牛肉眼咬落肉质特别淋⭐️ 怀念盐酥鸡 🍗炸得超级香脆又唔会太干💥 调味入口适中超有夜市风味🌶️⭐️ 麻辣鸭血 🦆⭐️ 手工松露海鲜丸 🐡⭐️ 鲜甜沙白 🐚⭐️ 响铃 🔔试咗几种火锅配料感觉都唔错 🧡有啲仲要系台湾直送嘅✈️ 鸭血同埋海鲜丸嘅口感都好正沙白加上海鲜汤底特别清甜🤩⭐️ 黑糖虎纹鲜奶 🍼⭐️ 苹果醋QQ冰红茶 🍎台式饮品好有诚意🧋 珍珠超级QQ有咬口🍡 苹果醋带自然嘅酸味唔会好人工🧃

⭐️ 爆炒烧酒乌鸡锅 🐔

⭐️ 爆炒樱花虾鲜锅 🦐