2018-03-25
火锅放题真系丰俭由人,好似 <相马日式火锅> 嘅晚市火锅放题,最平 $158/位已经有交易,最贵 $338/位。晚市任食90分钟。呢度打边炉仲要系一人一锅,咁就可以拣自己钟意嘅汤底。今次我地拣咗最平嘅美国进口牛肉 $158/位。而汤底有六款 (清汤 / 甜豉油 / 蕃茄 / 豚骨 / 中华辣汤 / 泡菜) 基本嘅选择,如果要啲特别汤底 (牛乳 / 牛肠锅 / 芝士),都可以加钱~中华辣汤 – 侍应话即系麻辣汤,味道唔系太辣,但都几惹味。牛肠锅 +$38 - 牛肠肥美,食落无异味。配上大量韭菜、芽菜、椰菜、辣椒,味道唔错~落单后,侍应先送上汤底,随后送上牛肉,豚肉同鸡肉。食完仲可以无限追加。出面有自助饮品、酱料、火锅材料、雪糕,全部都系任食。酱料区饮品柜都有唔少款式供应,连韩国饮品都有得选择~ 有我钟意嘅乐天芒果汁,芒果味道特浓。基本嘅火锅材料 : 菇类、丸类、面类、芝士肠、豆卜、向铃、午餐肉、蔬菜……食咁多肉,梗系拎啲蔬菜食啦~ Milk Top雪糕都系任食~ 有芝士,绿茶同芝麻口味。Milk Top系日本品牌,系用北海道嘅3.6牛乳整,正~
中华辣汤 – 侍应话即系麻辣汤,味道唔系太辣,但都几惹味。
落单后,侍应先送上汤底,随后送上牛肉,豚肉同鸡肉。
食完仲可以无限追加。
出面有自助饮品、酱料、火锅材料、雪糕,全部都系任食。
酱料区
饮品柜都有唔少款式供应,连韩国饮品都有得选择~
有我钟意嘅乐天芒果汁,芒果味道特浓。
食咁多肉,梗系拎啲蔬菜食啦~
Milk Top雪糕都系任食~ 有芝士,绿茶同芝麻口味。
Milk Top系日本品牌,系用北海道嘅3.6牛乳整,正~