2023-06-23 42 浏览
终于忙到去假期前,收工之后去了太古揾朋友食饭。佢话想打边炉,就系附近揾到佐贺山田🤗佐贺山田系一人一锅嘅日式火锅,有五六种汤底选择,我就要左花胶骨胶原啫喱鸡白汤,朋友就拣咗完熟蕃茄汤佢仲有好多配料嘅选择,无论系蔬菜定系丸类都一应俱全,应该你谂到打边炉会食嘅,佢都会有🫢🫢嘢饮选择都好多,一定满足到无论系钟意饮甜定系想健康啲嘅你😙佢仲有一部即磨咖啡机,可以俾你整唔同嘅咖啡饮添☕️☕️我哋套餐就叫咗美牛三重奏($309),入边呢就包括左美国SRF和牛、极品美国牛小排同埋美国SRF牛坑爪 ,仲可以叫日本广岛蚝。啱晒中意食肉嘅我呀。牛味都好浓架❤️❤️❤️你以为就咁打完边炉就算?NONONO!食完一定要食甜品啦。有雪糕同蛋糕比你拣,唔好谂住系放题就会俾啲平嘢你食。佢啲甜品一样好有质素😍经过太古,记得试吓啦🤗🤗🤗

经过太古,记得试吓啦🤗🤗🤗