2012-04-12 13 浏览
大部份分店都系等到傻,可能呢区的朋友都唔太认识呢间野?所以一见到晚饭时间都竟然完全唔使等即刻就入去试试了虽则我曾帮衬过旺角分店几次,不用太多讲解也知道大概的食法但也不能够完全没有讲解吧,明明人客不太多,服务员也不是太有空总不能够靠嗅觉分边支打边支啩? 一个人食饭就要比人恰了? 幸好好快都有staff , 讲解是友善的至于味道,真心讲只系白饭是最好食的如果就咁再比多两碗我应该都可以食晒佢 唔系珍珠米咁简单,真系香甜的,"饭有饭味"真系唔系咁简单 ~或者我系个餐唔够贵吧,事实上系我其实叫左个招牌菜块肉同个脆衣完全分开的,OMG,夹起点个芝麻猪扒汁叫做痴返住佢黎食大家有眼睇,肉的部份仲要几老身,真系食汁个味cover 晒佢only最后都讲D 低B 搅笑野支沙律柚子酱汁食两食倒唔出其实我已经暗地里换左隔离0个支,但又系食两食唔比我用局住又要问下D 姐姐系咪暗藏玄机点知佢个答案系个樽口好细系好易塞的,结果比左只碟仔我直接拧开个樽倒然后再倒落D 菜度点解我食左旺角0个间几次都唔使咁ge ? lucky?
大部份分店都系等到傻,可能呢区的朋友都唔太认识呢间野?
所以一见到晚饭时间都竟然完全唔使等即刻就入去试试了
这个是理想
这个是现实,相差不太远吧?
虽则我曾帮衬过旺角分店几次,不用太多讲解也知道大概的食法
肯定全世界一睇就识分?
至于味道,真心讲只系白饭是最好食的
如果就咁再比多两碗我应该都可以食晒佢

正,可以免费添食一次
或者我系个餐唔够贵吧,事实上系我其实叫左个招牌菜
骨肉分离,正到呢~
最后都讲D 低B 搅笑野
支沙律柚子酱汁食两食倒唔出
其实我已经暗地里换左隔离0个支,但又系食两食唔比我用
局住又要问下D 姐姐系咪暗藏玄机
点解我食左旺角0个间几次都唔使咁ge ? lucky?
骑呢初体验
2012-04-12
这个是理想
这个是现实,相差不太远吧?
肯定全世界一睇就识分?
正,可以免费添食一次
  • 白饭