2023-11-05
🍲🍲🍲一人火锅都可以有两款汤底▫️qr code 点餐▫️午市一人鸳鸯火锅套餐$98 加一☑️前菜有一碗暖胃糖水,系雪耳红枣,好滋润☑️汤底总共有四款汤底可以选择,分别系蕃茄汤、芫荽皮蛋汤、麻辣汤及山珍菌汤。一人可以选2款汤底,我同朋友两个人一齐,一次试晒四款汤底。麻辣嘅都真系几辣,有好多辣椒系入面,唔食得辣嘅唔好叫。菌汤都几鲜。蕃茄汤清甜,芫荽皮蛋汤都好清新。☑️肉类有嫩牛肉、黑豚腩肉、纽西兰羊肉及美国牛小排(+$38)可以选择,每人拣一款。我哋选咗嫩牛肉同黑豚腩肉。嫩牛肉几滑,推荐。腩肉大块,有4块左右。☑️配菜有2只虾、2块午餐肉、娃娃菜、莲藕、蟹柳、生菜,粟米、两款菇、芝士肠、牛丸、豆腐、枝竹、芝心丸。都几多款式,几新鲜同埋几好味。☑️主食可以选稻庭乌冬、出前一丁、鲜滑鱼面或 武隆苕粉。我哋叫咗乌冬同鱼面。乌冬索汤弹牙,鱼面好有特色第一次试。🆗饮品只有可乐雪碧,唔使加钱,豆奶要加$10,特饮要加$30。
一人火锅都可以有两款汤底
▫️qr code 点餐
▫️午市一人鸳鸯火锅套餐$98 加一
☑️前菜
有一碗暖胃糖水,系雪耳红枣,好滋润
☑️汤底
☑️肉类
☑️配菜
☑️主食
🆗饮品
只有可乐雪碧,唔使加钱,豆奶要加$10,特饮要加$30。